Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Handelsbetingelser

Aftalens parter:
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Dermonic.dk (ejet af Groupmedica APS) afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

GroupMedica aps eller "sælger" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På Dermonic.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller tvivl kan der sendes en mail til Dermonic.dk via cf@dermonic.dk. De af producenten oplyste mængder og tilbehør til en vare, er ikke nødvendigvis den samme mængde og det samme tilbehør, som Sælger leverer. Er der tvivl omkring dette, er du altid velkommen til at kontakte os.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Alle priser er med forbehold for fejl. Opdages en betydelig fejl i en angivet pris efter en ordre er modtaget, vil køber blive kontaktet og ordren annulleret, såfremt varerne endnu ikke er blevet afsendt. Alle angivne priser er inkl. 25% moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på Dermonic.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Sælger udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Sælger om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og Sælger er først indgået, når Sælger ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Levering:
Ved køb af produkter, der skal sendes, vil produktet blive fremsendt, om muligt, samme dag som det bestilles og efter betalingen er modtaget. Ellers vil det blive fremsendt først kommende hverdag. Kontakt Sælger hvis du er i tvivl om leveringen.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort, Mobilepay eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Sælger.

Vælger du betaling ved bankoverførsel, bliver varen først sendt, når betalingen er modtaget. Bankoplysninger kan ses under kontakt. Det er vigtigt at du i transaktionen sørger for, at oplyse navn, adresse, e-mail du har registreret dig med og ordre nr. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse: Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Sælger yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening/brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Det er væsentligt, at overholde de til en hver tid, af producenten, foreskrevne retningslinier for brug af produktet for, at reklamationsretten gælder. Det er til en hver tid købers eget ansvar, at undersøge hvilke retningslinier, der er for brug af produktet, og i hvilke tilfælde reklamationsretten gælder og hvilke den ikke gælder. Såfremt der er tvivl om reklamationsrettens omfang, bør køber spørge Sælger til råds.

Der skal medsendes en kopi af fakturaen til Sælger i forbindelse med anvendelse af reklamationsretten. Fragten tilbage til Sælger er for købers egen regning. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter, skal efter køber har eller burde have opdaget manglen, ske til Sælger inden for rimelig tid, ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Rimelig tid vil i de fleste tilfælde betyde inden for 7 dage efter varen er modtaget.

Når du ønsker at gøre brug af din reklamationsret, skal du tage kontakt til Sælger via e-mail, hvor du referer til ordren og beskriver fejlen og/eller manglen. Er der grundlag for en reklamation, vil du få udleveret et RMA nummer, som du skal bruge ved returnering. Herefter returnerer du varen til virksomhedens adresse, medfølgende en kopi af den oprindelige faktura og mærker pakken med "RMA" + det udleverede RMA-nummer.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for sælgers kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Sælger afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Brug af varer købt hos Sælger er købers eget ansvar. Sælger kan ikke stå til ansvar for evt. materiel- og/eller personskade forårsaget af denne brug.

Fortrydelsesret:
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller internettet har køber 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til køber. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen. Hvis du vælger at betale per efterkrav og ikke afhenter varen på posthuset eller pakkeshop, vil du efterfølgende blive opkrævet administrations-, fragt- og leveringsomkostninger.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til PostDanmark/GLS senest 14 dage efter modtagelsen. Vi anbefaler at sende pakken som pakkepost, så pakken kan spores og derved fjerner enhver tvivl om, hvorvidt pakken er blevet modtaget af Sælger.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Sælger ud fra en mulig salgsværdi.

Undtagelser: Hvis køber har afprøvet produktet, skal producentens retningslinier for brug af produktet være overholdt, for at købet kan fortrydes.

Der ydes ingen returret på køb af billetter samt medlemskaber.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i original emballage. Manglende original emballage medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor køber ud fra en vurdering foretaget af Sælger, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan den manglende emballage m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at returnere varen til Sælger sker for købers regning. Varen vil blive nægtet modtaget, såfremt den er sendt ufrankeret eller per efterkrav.

Sælger returnerer det fulde beløb inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven.


Brug af personlige data

Dermonic.dk videresender Navn og e-mail til TrustPilot mhp at sikre optimal kundetilfredshed. Derudover videregives ikke information om Dermonic.dks kunder til 3. part.

Forbehold for ændringer:
Dermonic beholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret med, om der er sket ændringer.

Misbrug:
Misbrug af Sælger, herunder bl.a. forsøg på at manipulere med indkøbskurven, vil medføre politianmeldelse.

Betalingsmuligheder:
Der kan betales med følgende:
Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, MasterCard, JCB-kort samt MobilePay.

Hudlæge Søren Frankild

GroupMedica aps
Aeblehaven 6
DK-8660 Skanderborg
CVR-nr.: 31577209