Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Handelsbetingelser

Aftalens parter:
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Dermonic.dk (ejet af Groupmedica APS) afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

GroupMedica aps eller "sælger" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På Dermonic.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller tvivl kan der sendes en mail til Dermonic.dk via cf@dermonic.dk. De af producenten oplyste mængder og tilbehør til en vare, er ikke nødvendigvis den samme mængde og det samme tilbehør, som Sælger leverer. Er der tvivl omkring dette, er du altid velkommen til at kontakte os.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Alle priser er med forbehold for fejl. Opdages en betydelig fejl i en angivet pris efter en ordre er modtaget, vil køber blive kontaktet og ordren annulleret, såfremt varerne endnu ikke er blevet afsendt. Alle angivne priser er inkl. 25% moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på Dermonic.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Sælger udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Sælger om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og Sælger er først indgået, når Sælger ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Levering:
Ved køb af produkter, der skal sendes, vil produktet blive fremsendt, om muligt, samme dag som det bestilles og efter betalingen er modtaget. Ellers vil det blive fremsendt først kommende hverdag. Kontakt Sælger hvis du er i tvivl om leveringen.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort, Mobilepay eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Sælger.

Vælger du betaling ved bankoverførsel, bliver varen først sendt, når betalingen er modtaget. Bankoplysninger kan ses under kontakt. Det er vigtigt at du i transaktionen sørger for, at oplyse navn, adresse, e-mail du har registreret dig med og ordre nr. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse: Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:
Sælger yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening/brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Det er væsentligt, at overholde de til en hver tid, af producenten, foreskrevne retningslinier for brug af produktet for, at reklamationsretten gælder. Det er til en hver tid købers eget ansvar, at undersøge hvilke retningslinier, der er for brug af produktet, og i hvilke tilfælde reklamationsretten gælder og hvilke den ikke gælder. Såfremt der er tvivl om reklamationsrettens omfang, bør køber spørge Sælger til råds.

Der skal medsendes en kopi af fakturaen til Sælger i forbindelse med anvendelse af reklamationsretten. Fragten tilbage til Sælger er for købers egen regning. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter, skal efter køber har eller burde have opdaget manglen, ske til Sælger inden for rimelig tid, ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Rimelig tid vil i de fleste tilfælde betyde inden for 7 dage efter varen er modtaget.

Når du ønsker at gøre brug af din reklamationsret, skal du tage kontakt til Sælger via e-mail, hvor du referer til ordren og beskriver fejlen og/eller manglen. Er der grundlag for en reklamation, vil du få udleveret et RMA nummer, som du skal bruge ved returnering. Herefter returnerer du varen til virksomhedens adresse, medfølgende en kopi af den oprindelige faktura og mærker pakken med "RMA" + det udleverede RMA-nummer.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for sælgers kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Sælger afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Brug af varer købt hos Sælger er købers eget ansvar. Sælger kan ikke stå til ansvar for evt. materiel- og/eller personskade forårsaget af denne brug.

Fortrydelsesret:
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller internettet har køber 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til køber. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen. Hvis du vælger at betale per efterkrav og ikke afhenter varen på posthuset eller pakkeshop, vil du efterfølgende blive opkrævet administrations-, fragt- og leveringsomkostninger.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til PostDanmark/GLS senest 14 dage efter modtagelsen. Vi anbefaler at sende pakken som pakkepost, så pakken kan spores og derved fjerner enhver tvivl om, hvorvidt pakken er blevet modtaget af Sælger.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Sælger ud fra en mulig salgsværdi.

Undtagelser: Hvis køber har afprøvet produktet, skal producentens retningslinier for brug af produktet være overholdt, for at købet kan fortrydes.

Der ydes ingen returret på køb af billetter samt medlemskaber.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres i original emballage. Manglende original emballage medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor køber ud fra en vurdering foretaget af Sælger, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan den manglende emballage m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at returnere varen til Sælger sker for købers regning. Varen vil blive nægtet modtaget, såfremt den er sendt ufrankeret eller per efterkrav.

Sælger returnerer det fulde beløb inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven.


Brug af personlige data

Dermonic.dk videresender Navn og e-mail til TrustPilot mhp at sikre optimal kundetilfredshed. Derudover videregives ikke information om Dermonic.dks kunder til 3. part.

Forbehold for ændringer:
Dermonic beholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret med, om der er sket ændringer.

Misbrug:
Misbrug af Sælger, herunder bl.a. forsøg på at manipulere med indkøbskurven, vil medføre politianmeldelse.

Betalingsmuligheder:
Der kan betales med følgende:
Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, MasterCard, JCB-kort samt MobilePay.

Hudlæge Søren Frankild

GroupMedica ApS
Aeblehaven 6
DK-8660 Skanderborg
CVR-nr.: 31577209

PERSONDATAPOLITIK

1. Generelt

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes GroupMedica ApS ("GM", "Dermonic", os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Dermonics hjemmeside, www.dermonic.dk, www.dermonic.se ("Hjemmesiden").

1.3 Dermonic er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til GroupMedica kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke FORMÅL OG retsgrundlaget for behandlingen

2.1 Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse, fødselsdato, postnummer, by, land og evt. mobilnummer.

2.3.1 Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

3. Modtagere af Personoplysninger

3.1 Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, GLS eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

3.2 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Blandt andet videregives oplysninger om dit navn og din e-mail til TrustPilot således, at der på vores vegne kan sendes en invitation til at vurdere os på TrustPilots hjemmeside. Vælger du at foretage en anmeldelse bliver TrustPilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

3.3 To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

3.3.1 kopi af Google LLC's certificering kan findes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

3.3.2 kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC HYPERLINK "https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active"& HYPERLINK "https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active"status=Active.

4. Dine rettigheder

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til sbh@dermonic.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på cf@dermonic.dk

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

5. Sletning af persondata

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 2 år.

5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

6. Sikkerhed

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

7. Kontaktoplysninger

7.1 GroupMedica ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden, ved Søren Frankild.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:
GroupMedica Aps
Æblehaven 6, 8660 Skanderborg

E-mail: CF@dermonic.dk

8. Ændringer i Persondatapolitikken

8.1 Vi vil løbende opdatere vores persondatapolitik og du vil altid kunne finde den nyeste version på Hjemmesiden under "Information" - "Persondatapolitik".

9. Versioner

Dette er version 1.0 af GroupMedica/Dermonics persondatapolitik dateret den 24/5-2018